Wednesday, October 15, 2014

Avon, 'Two Timer' Ruž Za Usne, Recenzija

Pozdrav! Danas brbljam s vama o jednom (tj. dva u jednom) Avonovom ružu kojeg sam uzela prije nekoliko mjeseci. To je 2 u 1 ruž, dvije različite nijanse u istom proizvodu. Hm, zvuči dobro, ali u stvarnosti je dosta zeznut za korištenje. Makar, iz njega mogu izvući 5 različitih look-ova (znači da ipak nije za baciti).

Tip proizvoda: Ruž za usne (2 nijanse u 1 proizvodu), lagane 'glossy' teksture (podsjeća na melem)
Ime proizvoda: Avon Colortrend, Naughty or Nice ruž za usne, nijansa 'Two Timer'
Cijena: 17 kn (cijena se mijenja sa svakim katalogom)
Ocjena: 5/10
Kupila bih ponovno: Meeh, nije me se previše dojmio, pa ne bih.
Moje mišljenje: Što se tiče pakiranja, ruž dolazi u čvrstom pakiranju i može ga se nositi sa sobom u torbi (neće se raspasti). Dizajn pakiranja je sladak (ovo neko nacrtano cvijeće, I'm feeling it LOL). Naravno, ruž dolazi zamotan u zaštitnu foliju, pa znate da ga nitko nije dirao prije vas (amen!). Loša strana pakiranja je ta što dobijete dva ruža u jednom, a to je zeznuto kada ruž treba nanijeti. Nikako, ali baš nikako nisam u stanju nanijeti ovaj ruž direktno na usne (a bez da pomiješam boje). Znači, nanošenje kistom je jedina opcija, a ta opcija mi nije baš najdraža. Ruž ima slatkasti miris (parfemski) koji uopće ne cijenim. Što se tiče nijansi, nude nijansa mi se čak i jako sviđa. Dosta je prozirna, pa izgledam kao da nosim malo balzama za usne. Ova nijansa ima sićušan glitter u sebi i ruž se sakuplja u linijama usana nakon nekog vremena. Ako se stavi deblji sloj, ova nijansa ima onaj pearl-efekt koji ja nažalost dobro prepoznajem iz bisernog-labella (najgori look ikada). Što se tiče crvene nijanse, jako je kričava (flamenco crvena). Budući da mi je ova nijansa prekričava za svaki dan, nosim ju tako da prvo nanesem ruž, a zatim maramicom 'blottam' većinu ruža, i tako dobijem predivan (i nježan) blush-look (tada nijansa više nije crvena nego vuče na koraljnu). Zapravo mi je najdraži look kada prvo nanesem nude nijansu, a preko crvenu, koju utapkam prstima. Time se dobije jedan lagani 'tinted' look. Možda bi mi se ruž puno više sviđao da nema ove zeznute aplikacije. Obje nijanse su lagane teksture, klize po usnama, ali to istovremeno znači da neće dugo trajati (posebno ako jedete ili pijete).
Zaključak: Ima pozitivne strane, ali ne uživam previše u ovom proizvodu. Da se iskoristiti, ali ne veseli me kao neki drugi ruževi.
Ovaj proizvod je za tebe: Ako želiš dvije različite nijanse (i 5 različitih lookova) za 17 kn, a ne smeta ti nanositi ruž prstima ili kistom.
Izbjegavaj ako: Ako ti je bitna dugotrajnost, ako ne voliš slatkaste mirise ili ako si naviknuta nanositi ruž bez kistova.
Mogu pronaći nekoliko dobrih stvari kod ovog ruža, ali jednostavno ne uživam u njemu, a čak i kada dobro izgleda, svejedno čitavo vrijeme trpim taj preslatkasti miris. Proizvod ima dobrih strana , ali meni jednostavno ne odgovara. Je li itko probao ovu liniju ruževa? Prvo sam htjela uzeti onu narančasto-rozu verziju (Twisted Sister), ali sam odustala (narančasti ruž ipak nije za mene).


Hvala na čitanju, ne zaboravite me pratiti preko fejsa, twittera (za sve bitchy-gluposti) i preko bloglovina.

Love, J.


2 comments:

  1. Replies
    1. ruć je zapravo dobar za nositi sa sobom, za promjenu iz dnevnog u noćni look ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...