Sunday, August 24, 2014

SUNdance, Matirajući Fluid Poslije Sunčanja, Recenzija

Pozdrav svima! Moj mačak kiše, a ja tipkam post. Danas predstavljam dm-ov proizvod koji me oduševio na prvu. Ugodan je na licu, volim ga koristiti. A i pakiranje je slatko.

Podaci: SUNdance, Matirajući fluid poslije sunčanja (za lice, vrat i dekolte), Dm, 13,90 kn za 50ml (Mattierendes Appresfluid)

Dojmovi: Pakiranje je praktično, čvrsto i sigurno. Doziranje je jednostavno i precizno (neće vam izletiti previše proizvoda). Ovaj fluid ima konzistenciju tekuće kreme (kako mu i ime kaže), bijele je boje. Na licu ne ostavlja boju niti bijeli trag. Brzo se upija. Na pakiranju piše da treba nanijeti veću količinu, ali ja ipak nanosim manju količinu (tanji sloj na licu) jer se tako osjećam ugodnije. E sada, proizvod je fenomenalan: tako je lagan i ugodan na licu, hrani kožu i čini je mekom. Nema intenzivan miris, miriši kao razvodnjena krema za sunčanje, ako taj opis pomaže? Miris je nježan i suptilan, blagi tropski. Što se tiče matiranja (ponavljam, ja imam STRAŠNO masnu kožu) pruža mi umjereno matiranje. Inače ovaj proizvod nosim svaki dan, kombiniram ga s Essence 'all about matt' bijelim puderom za matiranje. Ovo mi je najdraži proizvod za svaki dan, posebno kada ne nosim šminku. Koristim ga već neko vrijeme, i nisam uočila nikakve negativne posljedice: nema zatezanja, isušivanja, niti nepravilnosti na koži. Makar je fluid namijenjen koži nakon sunčanja, ja ga svejedno konstantno koristim jer mi odgovara, a koža se osjeća super: blago me matira, lagan je na licu, a pruža mi osjećaj njegovanja. Što se tiče teme je li dobar kao podloga za šminku, kada nosim teške pudere ipak radije koristim proizvode koji su prvenstveno baze. Ali onoliko koliko sam ga isprobala u kombinaciji s puderima, dobro je funkcionirao. Ja ipak prvenstveno na ovaj proizvod gledam kao na proizvod za njegu, pa ga nemam namjeru previše koristiti kao podlogu za (neki teži) makeup.

Zaključak: Lagan je i ugodan, njeguje, a košta 14kn (redovna cijena je 17kn, trenutno je na sniženju). Što čekate? ;) 9/10

Ovaj proizvod je za vas ako vam treba lagana dnevna njega koja ugodno miriši, ili ako ste se taman vratili s mora (sretnici).
Ovaj proizvod nije za vas ako imate jako masnu kožu a tražite proizvod koji će prvenstveno pružiti snažno matiranje.

Uzela sam još i kremu za sunčanje za lice iz ove linije, koja također miriši super, recenzija dolazi uskoro. Dm skriva pregršt divnih iznenađenja, zar ne? Uglavnom, čitamo se uskoro, ne zaboravite me pratiti. ;)


Love, J.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...